Algemene voorwaarden

Cha Farmer is onderdeel van:

Handelsonderneming ‘SANDER KRIEK’
Bagijnestraat 15
2611 AT Delft
015-2002111

info@chafarmer.nl

KvK-nummer: 27327352
BTW-identificatienummer: NL002036949B47

Werkwijze:

 1. Bestellingen vinden plaats via de website.
 2. Persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om de bestelling te verwerken.
 3. Prijzen:
 • Prijzen zijn inclusief 9% of 21% btw
 • Prijzen zijn in een zakelijk account exclusief btw
 • Prijzen zijn in euro’s
 • Prijzen zijn exclusief verzendkosten

Manier van bestellen:

 1. U kunt bestellen door het winkelmandje te vullen en de afrekenprocedure te doorlopen.
 2. Vervolgens krijgt u een bevestiging van uw bestelling.
 3. U krijgt daarna een email wanneer uw bestelling ingepakt is.
 4. Daarna een mailtje wanneer de zending verstuurd is samen met een track&trace nummer.
 5. Indien een product niet geleverd kan worden dan stellen wij u daar zo snel mogelijk van op de hoogte. We komen meestal met een alternatief, maar als u in zo’n geval de bestelling wilt annuleren dan is dat prima.

Betaling

 1. Via iDeal of Bancontact of overschrijving.

Levering

 1. Uw bestelling wordt verstuurd na ontvangst van betaling.

Uitnodiging productreview

Enkele dagen na het plaatsen van een bestelling krijg u per mail een uitnodiging om een review te schrijven. Deze uitnodiging en het verwerken van uw review wordt gedaan door een afhankelijke partij, in dit geval cusrev.com. De e-mail is afkomstig van feedback@cusrev.com.

Uw e-mailadres is gekoppeld aan de producten die u heeft aangeschaft om ervoor te zorgen dat alleen de klanten die een product hebben aangeschaft, die producten kunnen reviewen. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om de uitnodiging te versturen en u te laten weten wanneer er gereageerd is op uw review.

Wanneer u er voor kiest anoniem uw review te schrijven dan zijn uw naam en e-mailadres alsnog zichtbaar voor de website-eigenaar maar niet voor bezoekers van de website.

Wanneer u niet ingaat op de uitnodiging een review te schrijven tot 3 maanden na ontvangst uitnodiging, dan worden al uw persoonlijke gegevens automatisch verwijderd.

reCAPTCHA

Om nepreviews te voorkomen maar de site gebruik van Google’s reCAPTCHA. Het gebruik van reCAPTCHA is onderworpen is aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Bij twijfel over uw bestelling

1. Heeft u besteld maar wilt u de bestelling toch annuleren, neemt u dan contact op en dan annuleren we de bestelling.

2. Heeft u het product ontvangen, dan heeft u wettelijk gezien de mogelijkheid uw bestelling zonder opgaaf van reden te ontbinden gedurende zeven werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag nadat u het product ontvangen heeft.

3. We vragen u wel om gedurende deze 7 werkdagen zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Geopende verpakkingen thee kunnen niet geruild worden.

4. Indien u het wilt ruilen, stuur ons een email en dan kunt u het product in de originele staat en verpakking terugsturen. Deze verzendkosten zijn voor uw rekening.

5. Indien u het product wilt ruilen dan controleren we bij ontvangst het product. Bij het in orde zijn hiervan wordt het door u betaalde bedrag inclusief de eventueel eerste keer betaalde verzendkosten teruggestort.

Wat niet geruild mag worden

1. Geopende verpakkingen

Garantie

 1. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten ligt tot het moment dat u het bezorgd krijgt bij Cha Farmer. Mocht een product beschadigd of niet bij u aankomen, laat u het ons weten.
 2. Wanneer een product niet voldoet aan wat u ervan zou mogen verwachten dan horen wij dat graag. We doen dan ons best om het probleem op te lossen naar tevredenheid.
 3. Heeft u uw bestelling onbeschadigd ontvangen maar bent u toch ergens niet tevreden over, dan kunt u ons daarvan op de hoogte stellen. We doen dan ons uiterste best om uw ontevredenheid weg te nemen.